Dit Autoværksted i Hillerød – Autohuset Tofte ApS

Dit autoværksted i Hillerød er et velanset autohus med erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Stor ekspertise hos dit autoværksted i Hillerød

hos Autohuset Tofte har vi ekspertisen til at klare tekniske såvel som elektroniske reparationer. Vi giver en professionel rådgivning ved køb og salg, og vi monterer af alle former for ekstraudstyr. Det er vigtigt for os, at vi kan favne bredt, så vores kunder altid kan få udført det, de ønsker.

Vi har specialiseret os inden for alle reparationers afkroge og aspekter, og vi sørger hele tiden for løbende at efteruddanne os og holde os ajour på området. På den måde er du sikker på at få en opdateret og grundig rådgivning som kunde hos os. Vores løbende efteruddannelse gør os i stand til at klare selv de mest krævende opgaver. Vores værksted er samtidig udstyret med den nyeste teknologi til fejlfinding og diagnose.

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg ved at overlade dit kære eje til os. Derfor tager vi os rigtig god tid til at yde den bedste service for vores kunder, og vi bestræber os på at efterleve devisen om, at en tilfreds kunde altid kommer igen!

Hvad tilbyder dit autoværksted i Hillerød?

Hos Autohuset Tofte i Hillerød får du et autoværksted, som kan hjælpe dig med en lang række services. Vi giver dig et gratis synstjek, og vi tilbyder service og reparation på alle bilmærker. Her ligger vores speciale inden for dieselreparationer. Vi varetager 4-hjuls udmålinger, udskiftning af ruder, reparation efter stenslag, reparationer af plastik såsom reparation af bilens interiør eller kofanger, og vi kan tage os af dit hjulskift og reparationen af dit airconditionanlæg i bilen. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og vi kan derfor også varetage din forsikringsskade.

Der er også mulighed for lånebil, når din bil skal repareres, så din hverdag stadig hænger sammen.

På vores underside, er det specificeret hvad vi tilbyder, og her kan du læse nærmere om dæk og fælge, reservedele og autotilbehør, syns-klargøring, autoreparation og service, reparation af stenslag, service og eftersyn og aircondition og klimaanlæg. Skulle du have eventuelle spørgsmål til de udspecificerede arbejdsområder, eller har du en opgave, du ønsker at få os til at udføre, som ikke står på den ovenstående liste, så kontakt os endelig. Vi kan næsten altid finde en løsning! Klik ind på vores priser og se vores store ”Autohuset service-pakke”.

Du er altid velkommen til at kigge forbi Autohuset Tofte ApS, når din bil skal i topform. Vi varetager autoreparationen og servicen på din bil, så du kan komme videre i dit program.

3 gode grunde til at vælge Autohuset Tofte ApS som dit autoværksted i Hillerød

– Stor ekspertise og den bedste service!
– Stort fokus på efteruddannelse, så autoværkstedet hele tiden er opdateret!
– Værkstedet favner utrolig bredt og kan derfor klare de mest krævende opgaver!

Kontakt os

Hvis du gerne vil i kontakt med et professionelt autoværksted i Hillerød, står vi hos Autohuset Tofte klar til at hjælpe dig. Du finder os på Falkevej 14-16, 3400 Hillerød. Ring til os for en uforpligtende samtale på telefon eller send os en besked via kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Vi holder åbent mandage til torsdage kl. 07:30 – 16:30 og fredage kl. 07:30 – 15:00.

Vi glæder os til at høre fra dig,
Autohuset Tofte ApS, dit autoværksted i Hillerød!

Bestil din tid her

Ring til os på 48 24 22 48 eller skriv på info@autohusettofte.dk og vi kontakter dig for booking af tid hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder:

En del af Din Bilpartner

Læs mere om:
Autoværksted i Hillerød
Serviceeftersyn
Klargøring til syn