Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg. Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Ring til vores mekaniker i Hillerød i dag for et tilbud eller en uforpligtende snak. Vi tager os gerne tid til en uforpligtende samtale, et råd eller et tilbud. Du kan kontakte os på telefon eller sende os en besked via kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Lokale mekaniker med en lang række services

Hos Autohuset Tofte i Hillerød tilbyder vi service og reparation på alle bilmærker. Vi kan varetage blandt andet 4-hjuls udmålinger, hjulskift og reparationen af dit airconditionanlæg, og vi kan stå for udskiftningen af ruder eller reparation efter stenslag. Vi kan også reparere for eksempelvis din bils interiør eller kofanger. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så vi kan også lave din forsikringsskade.

Vi har et stort udvalg af reservedele og autotilbehør til forskellige bilmærker. På vores værksted i Hillerød kan du for eksempel få en automåtte, et sædeovertræk, en bilalarm, GPS –udstyr eller fælge. Vi kan naturligvis stå for en professionel montering af alle vores reservedele og tilbehør.

Dæk og fælge er et af vores specialeområder, og derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af dæk og fælge til lave priser. Vi kan også bestille særlige dæk eller fælge hjem til dig med kort leveringstid, hvis du har specielle ønsker. Vi har en stor ekspertise på området.

Din mekaniker hos Autohuset Tofte i Hillerød

Hos Autohuset Tofte i Hillerød har vi ekspertisen til at klare alt fra tekniske reparationer til store elektroniske reparationer. Vi giver altid vores kunder en professionel rådgivning ved køb og salg af bil og ved reparationer eller udskiftning af reservedele.

Vi har stort fokus på hele tiden at holde os opdateret inden for vores felt. Vi efteruddanner os løbende og sikrer os at være ajour på området. Derfor kan du være sikker på at få en opdateret rådgivning og service som kunde hos os. Vi ønsker at favne bredt, så vi kan hjælpe vores kunder der, hvor de har behovet, og det er vi i stand til, fordi vi konstant udvikler vores faglige viden. Vores efteruddannelse gør os i stand til at klare selv de mest krævende opgaver, og på vores værksted finder du den nyeste teknologi inden for fejlfinding og diagnose.

Det er vigtigt for os, at du som vores kunde føler dig tryg ved at lægge din bil i vores hænder. Derfor tager vi os altid god tid til at udføre de enkelte opgaver grundigt og ordentligt. Vores mål er at efterleve devisen om, at en tilfreds kunde altid kommer igen.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejdsområder, eller du sidder med en opgave, som du ønsker at få os til at udføre, så hold dig ikke tilbage. Ring til os i dag for en uforpligtende snak, så finder vi sammen en løsning.

Kontakt os og book en tid

Hvis du er på udkig efter en kompetent og troværdig mekaniker i Hillerød, er du altid velkommen til at kontakte Autohuset Tofte. Vi giver dig en serviceminded og grundig service, og vi tager os altid tid til den enkelte kunde.

Vores værksted er beliggende i Hillerød på Falkevej 14-16, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bestil din tid her

Ring til os på 48 24 22 48 eller skriv på info@autohusettofte.dk og vi kontakter dig for booking af tid hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder:

En del af Din Bilpartner

Læs mere om:
Autoværksted i Hillerød
Serviceeftersyn
Klargøring til syn