Autoværksted Hillerød

Udpluk af vores erhvervsreferencer

Dit Autoværksted i Hillerød – Din Bilpartner Autohuset Tofte ApS

3 gode grunde til at vælge Din Bilpartner Autohuset Tofte ApS som dit autoværksted i Hillerød

 • Stor ekspertise og den bedste service!
 • Stort fokus på efteruddannelse, så autoværkstedet hele tiden er opdateret!
 • Værkstedet favner utrolig bredt og kan derfor klare de mest krævende opgaver!

Dit autoværksted i Hillerød er et velanset autohus med erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Stor ekspertise hos dit autoværksted i Hillerød

Hos Din Bilpartner Autohuset Tofte har vi ekspertisen til at klare tekniske såvel som elektroniske reparationer. Vi giver en professionel rådgivning ved køb og salg, og vi monterer af alle former for ekstraudstyr. Det er vigtigt for os, at vi kan favne bredt, så vores kunder altid kan få udført det, de ønsker.

Vi har specialiseret os inden for alle reparationers afkroge og aspekter, og vi sørger hele tiden for løbende at efteruddanne os og holde os ajour på området. På den måde er du sikker på at få en opdateret og grundig rådgivning som kunde hos os. Vores løbende efteruddannelse gør os i stand til at klare selv de mest krævende opgaver. Vores værksted er samtidig udstyret med den nyeste teknologi til fejlfinding og diagnose.

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg ved at overlade dit kære eje til os. Derfor tager vi os rigtig god tid til at yde den bedste service for vores kunder, og vi bestræber os på at efterleve devisen om, at en tilfreds kunde altid kommer igen!

Hvad tilbyder dit autoværksted i Hillerød?

Hos Din Bilpartner Autohuset Tofte i Hillerød får du et autoværksted, som kan hjælpe dig med en lang række services. Vi giver dig et gratis synstjek, og vi tilbyder service og reparation på alle bilmærker. Her ligger vores speciale inden for dieselreparationer. Vi varetager 4-hjuls udmålinger, udskiftning af ruder, reparation efter stenslag, reparationer af plastik såsom reparation af bilens interiør eller kofanger, og vi kan tage os af dit hjulskift og reparationen af dit airconditionanlæg i bilen. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og vi kan derfor også varetage din forsikringsskade.

Der er også mulighed for lånebil, når din bil skal repareres, så din hverdag stadig hænger sammen.

På vores underside, er det specificeret hvad vi tilbyder, og her kan du læse nærmere om dæk og fælge, reservedele og autotilbehør, syns-klargøring, autoreparation og service, reparation af stenslag, service og eftersyn og aircondition og klimaanlæg. Skulle du have eventuelle spørgsmål til de udspecificerede arbejdsområder, eller har du en opgave, du ønsker at få os til at udføre, som ikke står på den ovenstående liste, så kontakt os endelig. Vi kan næsten altid finde en løsning! Klik ind på vores priser og se vores store ”Autohuset service-pakke”.

Du er altid velkommen til at kigge forbi Din Bilpartner Autohuset Tofte ApS, når din bil skal i topform. Vi varetager autoreparationen og servicen på din bil, så du kan komme videre i dit program.

Kontakt os

Hvis du gerne vil i kontakt med et professionelt autoværksted i Hillerød, står vi hos Din Bilpartner Autohuset Tofte klar til at hjælpe dig. Du finder os på Falkevej 14-16, 3400 Hillerød. Ring til os for en uforpligtende samtale på telefon eller send os en besked via kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Vi holder åbent mandage til torsdage kl. 07:30 – 16:30 og fredage kl. 07:30 – 15:00.

Vi glæder os til at høre fra dig,
Din Bilpartner Autohuset Tofte ApS, dit autoværksted i Hillerød!

Der er mange af vores nye kunder, der har fundet os, fordi de har søgt på vendinger som fx Hillerød autoværksted, service bil Hillerød eller værksted Hillerød, mens de surfede på nettet. Det er nok udtryk for, at de gerne vil finde et godt autoværksted, hvor de kan få serviceret deres bil. Du har sikkert valgt at bosætte dig i Hillerød, fordi det er en dejlig kommune, hvor man har adgang til mange faciliteter. Mange børnefamilier vælger Hillerød på grund af de mange uddannelsesmuligheder, der er. Det skaber nogle gode betingelser for, at familien kan trives. Men det betyder også, at din bil eller biler af og til har brug for at blive serviceret.

Et godt bilværksted i Hillerød skal kunne yde god service. En meget vigtig forudsætning for det, er at autoværkstedet har erfarne mekanikere og teknikere, som har den nødvendige uddannelse. Vi er et autoværksted i Hillerød, hvor vi har stort fokus på at efteruddanne vores personale. Det er din garanti for, at vi udfører alle vores opgaver korrekt. Det har selvfølgelig stor betydning for dig, da du kan være sikker på, at din bil vil køre upåklageligt.

Vi er et autoværksted i Hillerød, der lægger stor vægt på at servicere adskillige bilmærker. Fordi vores mekanikere og teknikere har mange kompetencer, er vi altid i stand til at reparere og servicere  på vidt forskellige bilmærker. Så hvis du gerne vil beholde fabriksgarantien på din bil, er det en god idé, at du kontakter os. Ud over vores veluddannede personale råder vi over det mest avancererede udstyr. Det er en af grundene til, at vi kan udføre de mest krævende opgaver og reparationstyper. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi er ret sikre på, at vi kan løse de udfordringer, du oplever.

Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg.
Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Book online

Når du vil – hvor du vil

 • Altid åbent
 • Let at booke
 • Spring telefonkøen over
 • Fordi din tid er kostbar

Din Bilpartner Express

De bedste fordele til vores bedste kunder

 • Skadeservice
 • Skift af pærer
 • Hente og bringe
 • Skift af viskerblade
 • Adgang til akuttider
 • Vejledning ved køb af ny bil
 • Lånebil ved serviceeftersyn
 • Påfyldning af væsker mellem serviceeftersyn

Priser

Se prislisten på vores ydelser

 • Reparationer
 • Gratis synstjek
 • Stort og lille servicetjek
 • Dæk opbevaring -og skifte

Det siger vores tilfredse kunder

Skal vores dygtige mekanikere hjælpe med din bil?

Kontakt os og bestil tid med det samme

Har du brug for hjælp?
Bestil tid med det samme.

Vores automekanikere har stor erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper. Gennem grundig uddannelse OG videreuddannelse sikrer vi at du altid bliver betjent af en automekaniker, som er opdateret på den nyeste teknologi og den nyeste viden.

Ring til din lokale automekaniker på 48 24 22 48 og book en tid på vores autoværksted.