El- og hybridbiler

Søger du en bilmekaniker, der er i stand til at levere reparation og service af el- og hybridbil?

Udpluk af vores erhvervsreferencer

Reparation og service af el- og hybridbiler

Autohuset Tofte i Hillerød står klar til at hjælpe dig med reparation og service af din elbil eller hybridbil. Med de rette fagfolk er vi i stand til, at give din bil omfattende service og reparation. Vi har investeret i det nyeste udstyr på markedet for at levere et godt resultat. Uanset omfanget af din opgave står vi klar til at løse problemet. Vi har efterhånden opbygget en masse erfaring med service og reparation af moderne el- og hybridbiler som har styrket vores kompetencer.

For ikke ret lang tid siden, kørte vi i Danmark nærmest udelukkende på diesel og benzin. I dag stiger antallet af el- og hybridbiler i Danmark med lynets hast. Hos os tror vi på, at fremtiden kun bringer på flere og flere el- og hybridbiler. Med retmæssig efteruddannelse og erfaring, kan vi tilbyde reparation og service af din elbil eller hybridbil. Ligeledes tilbyder vi løsninger specialiserede til dig og din bil.

Bestil tid til service eller reparation

Skal du have din el- eller hybridbil til service eller reparation? Autohuset Tofte er altid klar på at hjælpe dig med at finde den rette løsning. Du er velkommen til at give os et kald på telefon 48 24 22 48 eller skrive en mail til info@autohusettofte.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Har du skiftet til en elbil eller hybridbil? Der er nogle, der har en forestilling om, at man bør få serviceret sin elbil hos bilforhandleren. Men det behøver man ikke. Det betyder jo ikke, at det er ligegyldigt, hvor man får serviceret sin elbil eller hybridbil. Det er enorm vigtigt, at man benytter et autoriseret autoværksted. Det har stor betydning for din bil, din sikkerhed og ikke mindst bilens fabriksgaranti. Hos Din Bilpartner Autohuset Tofte tilbyder vi professionel reparation og service på din elbil. Vores service elbil er meget omfattende og bliver udført af vores erfarne og veluddannede mekanikere. Derfor kan du trygt overlade service af din elbil til os.

Du er sikkert glad for din elbil. Måske valgte du at investere i en elbil, fordi du altid har været interesseret i at skåne miljøet. Vi er alle sammen blevet mere bevidste om værdien af at mindske vores klimaaftryk. En elbil er en glimrende måde, hvorpå man kan reducere CO2-udslip. Da elbiler ikke bruger fossile brændstoffer, bidrager det til at minimere emissionen af drivhusgasser. Som du ved, peger eksperterne på, at det er drivhusgasser, der er skyld i de højere temperaturer, man i dag oplever verden over. Disse drivhusgasser stammer fra fossile brændstoffer i form af kul, naturgas og olie. Derfor er der mange, der har fået øjnene op for de fordele, der er ved at investere i en elbil. På den måde er de med til at støtte den grønne omstilling, der skal til for, at kommende generationer også kan have glæde af vores planet. Det er nogle af de grunde til, at mange af vores kunder har anskaffet en elbil.

Men der er også andre fordele ved at købe en elbil. Der er nogle praktiske grunde til, at man vælger en elektrisk bilmodel. En af de ting, man hurtigt bliver opmærksom på, er at service på en elbil faktisk er billigere. Naturligvis er der forskel på, hvor ofte ens elbil skal til service. Det er noget, der hænger sammen med producentens forskrifter og hvor meget man anvender sin elbil. Alligevel er service på en elbil billigere, fordi en elbil har færre bevægelige dele og derfor færre ting, der kan gå i stykker. Tænk fx på en almindelig bil som fx en benzinbil eller dieselbil. Der er tale om biler, hvis olie, tændrør, tandrem, bremser og lignende skal skiftes ud med jævne mellemrum. Derfor er man nødt til at få servicet disse typer biler jævnligt. Sådan er det dog ikke med elbiler. Som du godt ved, virker en elmotor ved hjælp af elektrisk energi. Når strømmen tilsluttes, får et magnetfelt motorens aksel til at dreje rundt. Derfor har en elmotor ikke lige så mange bevægelige dele, som det er tilfældet med en konventionel bil. Det betyder altså også, at du kan forvente at spare penge på service af din elbil.

Vi er et meget alsidigt autoværksted, hvor du kan finde mekanikere, der har stor erfaring. Vi har stort fokus på at efteruddanne vores medarbejdere. På den måde er de i stand til at holde sig opdateret om den seneste udvikling inden for bilbranchen. Det gælder ikke mindst for service elbil. Derfor er vi altid klar til at servicere og reparere din elbil på en hurtig og effektiv måde. Når du kører din elbil på vores autoværksted, kan du regne med en service, der bliver udført efter bilproducentens forskrifter. Da vi har en meget professionel tilgang til alle vores opgaver, kan du forvente, at vi er grundige, når vi giver din bil et serviceeftersyn.

Når man først har læst, at elbiler har færre bevægelige dele, kan det være nærliggende at tro, at det er en nem opgave at servicere en elbil. Det er det dog ikke. For det første kræver det, at man som autoværksted er autoriseret. Det betyder altså, at der er nogle strenge krav, man skal overholde for at kunne reparere en elbil. Man må ikke overlade bilservicen til et uautoriseret værksted, fordi det kan være decideret farligt på grund af højspænding. Derudover skal man også råde over særligt udstyr for at kunne få adgang til bilens systemer. Der er tale om avanceret udstyr som uautoriserede værksteder ikke har. Hos os finder du dygtige og veluddannede mekanikere, der har stor erfaring med at servicere og reparere elbiler. Vi har også det mest avancerede udstyr. Derfor bør du ikke tøve med at benytte vores serviceydelser. Her på siden kan du booke tid til service eller reparation af din elbil.

Det er rigtigt nok, at omfanget af service for elbilerne generelt set er mindre end for almindelige biler. Men det betyder jo ikke, at der ikke er nogle bestemte områder, der kræver, at man er opmærksom. Et af disse områder er bremserne. I elbiler er det sådan, at bilens bremser ikke bliver brugt i samme omfang, som det er tilfældet med konventionelle biler. Det er, fordi bilen ofte bremser ved hjælp af bilens elmotor. På den måde kan bilen opsamle gratis energi til opladning af højspændingsbatteriet. Det er en meget smart funktion, der hedder regenerativ opbremsning, hvor den kinetiske energi, der normalt spildes i bremseprocessen, bliver konverteret til elektrisk energi. Men fordi bilens bremser ikke bliver brugt så meget, har bremseskiverne en tendens til at begynde at opsamle rust på bremsefladen. Derfor er der behov for jævnligt at servicere bremserne, så de kan fungere upåklageligt og er rene for rust på bremseskiven.

Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg.
Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Book online

Når du vil – hvor du vil

 • Altid åbent
 • Let at booke
 • Spring telefonkøen over
 • Fordi din tid er kostbar

Din Bilpartner Express

De bedste fordele til vores bedste kunder

 • Skadeservice
 • Skift af pærer
 • Hente og bringe
 • Skift af viskerblade
 • Adgang til akuttider
 • Vejledning ved køb af ny bil
 • Lånebil ved serviceeftersyn
 • Påfyldning af væsker mellem serviceeftersyn

Priser

Se prislisten på vores ydelser

 • Reparationer
 • Gratis synstjek
 • Stort og lille servicetjek
 • Dæk opbevaring -og skifte

Det siger vores tilfredse kunder

Skal vores dygtige mekanikere hjælpe med din bil?

Kontakt os og bestil tid med det samme

Har du brug for hjælp?
Bestil tid med det samme.

Vores automekanikere har stor erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper. Gennem grundig uddannelse OG videreuddannelse sikrer vi at du altid bliver betjent af en automekaniker, som er opdateret på den nyeste teknologi og den nyeste viden.

Ring til din lokale automekaniker på 48 24 22 48 og book en tid på vores autoværksted.

Værkstedet holder ferielukket i uge 30 - vi er tilbage igen d. 29. juli
+ +