Serviceeftersyn udføres af professionelle

Autohuset Tofte står gerne for alt vedrørende dit serviceeftersyn og vi tilbyder det både til privat- og erhvervskunder, kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud. Serviceeftersynet er en vigtig kontrol af din bil som kan føre til justeringer og reparationer. Disse ændringer kan gøre bilens drift væsentligt billigere og giver dig i sidste ende mest for pengene.

Ved et serviceeftersyn på vores serviceværksted kan mekanikeren opdage om der er tilstopninger, blokader eller andet, der øger dit benzinforbrug. Der tjekkes ligeledes for fejl på bremser, lys og i komponenter, der før er blevet repareret.

Husk dit serviceeftersyn

Et serviceeftersyn kan ses som en fuld kontrol af bilens ve og vel, hvor der fra værkstedets side findes fejl, justeres, smøres og forbedres, så du altid har en sikker vogn, der kan både starte, bremse og køre normalt. HUSK at du beholder fabriksgarantien ved at foretage dit service på vores serviceværksted!

Når der bookes et serviceeftersyn på vores serviceværksted kan både bilens alder og den måde bilen er behandlet på spille ind ift. typen af eftersyn. Eftersyn kan være alt fra en simpel kontrol og et olieskift til den helt store reparation.

Kontakt vores serviceværksted

Kontakt gerne vores serviceværksted for at høre mere om et serviceeftersyn af din vogn. Ring til os på telefon: 48 24 22 48 eller send en e-mail til: info@autohusettofte.dk.

Bestil din tid her

Ring til os på 48 24 22 48 eller skriv på info@autohusettofte.dk og vi kontakter dig for booking af tid hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder:

En del af Din Bilpartner

Læs mere om:
Autoværksted i Hillerød
Serviceeftersyn
Klargøring til syn