Dækskifte, hjulskifte og fælge i Hillerød

Hos Autohuset Tofte i Hillerød tilbyder vi dækskifte inkl. afbalancering.
Ring med det samme og bestil tid hos vores autoværksted eller få et uforpligtende tilbud.

Udpluk af vores erhvervsreferencer

Dækservice og -opbevaring

Vi er din destination, når det kommer til alt inden for dæk, hjul og fælge. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra salg og opbevaring til skift og afbalancering. Med vores omfattende dækservice er du i trygge hænder, uanset om du har brug for nye dæk eller professionel vedligeholdelse af dine nuværende. Vi tilbyder også sikker og praktisk dækopbevaring, så du kan nyde bekvemmeligheden ved at lade os passe på dine dæk og hjul, når sæsonen skifter. Hos Autohuset Tofte er vi dæk-entusiaster, der sikrer dig en problemfri køreoplevelse.

Dæk og fælge til hele året

Står du og skal bruge nye dæk og fælge? Hos Autohuset Tofte ApS i Hillerød har vi altid et bredt udvalg af både dæk og fælge til din bil. Kig hellere end gerne indenfor og få inspiration til nye lækre alufælge i stilrent design. Vi kan også tilbyde en hel del alufælge som er godkendt til vinterkørsel, så du slipper for at skifte til en kedelig stålfælg, når vintervejret rammer.

Har du brug for hjælp?

Hos Autohuset Tofte ApS er vi altid klar til at råde og vejlede dig om køb af de rette dæk og fælge – både i butikken og på vores hjemmeside. Når du besøger os får du altid den bedst mulige service og mest kompetente rådgivning.

Vi har gjort dæk og fælge til et af vores specialområder, så vi har altid mulighed for at tilbyde et stort udvalg til de laveste priser. Vi har altid et stort udvalg af alle slags dæk på lager og kan oveni bestille dine særlige ønsker hjem. Vi kører cirka 5 vareture om dagen. Hos os bliver det at vælge dæk, gjort let som en leg.

På den måde kan vi altid få vores kunders ønsker til bilen til at gå i opfyldelse.

Kontakt os om dækservice, opbevaring og skifte

Kontakt os gerne omkring Dæk og fælge for at høre mere eller for at modtage et uforpligtende tilbud. Ring til os på tlf: 48 24 22 48 eller skriv en e-mail til adressen info@autohusettofte.dk.

Der kan være forskellige grunde til, at du efterspørger aircondition service Hillerød. Man ved ikke, hvor afhængig man er af sin aircondition eller sit klimaanlæg, indtil det ikke virker efter hensigt. Det kan godt være, at man klarer sig uden, når dagene er kolde. Men når årstiderne begynder at skifte, så kan man ikke undvære sin aircondition. Det kræver, at man kontakter aircondition service Hillerød, da bilen trænger til et grundigt aircondition tjek. Måske har du oplevet det for nylig. Man begynder at svede og så starter man sin aircondition på fuld blæs. Hurtigt opdager man til sin stor irritation, at anlægget slet ikke nedkøler bilen. Så er man nødt til at gøre noget ved det. Hos Autohuset Tofte servicer vi din aircondition og dit klimaanlæg. Vores mekanikere er grundige og udfører den bedste aircondition service.

Med klargøring til syn hos Din Bilpartner Autohuset Tofte slipper du for at skulle tage turen mere end én gang, når din bil skal igennem det periodiske syn. Hvis din bil ikke består, synes i første omgang, skal dette fortages igen for at sikre, at du har fået foretaget de nødvendige reparationer og forbedringer, så din bil igen kommer i en tilstand, hvor den igen kan køre på de danske veje på forsvarlig vis.

Med klargøring til syn hos Din Bilpartner Autohuset Tofte slipper du for at skulle tage turen forbi værkstedet flere gange, da du kan sørge for, at de nødvendige reparationer er fortaget før, at bilen køres til det periodiske syn. På denne måde kan spare både tid og penge, og du undgår at besøge synsstedet mere end højst nødvendig, hvilket de fleste vil sætte pris på.

Hos Din Bilpartner Autohuset Tofte tager vi altid udgangspunkt i dit behov og budget, og vi hjælper gerne vores kunder med at finde den løsning, som er den rette for den enkelte. Vi arbejder altid i tæt dialog med vores kunder, og vi kan forsikre dig om, at vi aldrig foretager os noget, uden at have taget dig med på råd først.

Udover at gøre biler klar til syn, hjælper vi bilejere på mange andre måder hos Din Bilpartner Autohuset Tofte, som er beliggende i Hillerød. Her har vi samlet et kompetent hold af mekanikere, som tager sig af alle bilmærker. Her tilbyder vi serviceeftersyn, hvor vi gennemgår din bil fra A-Z, sørger for udskiftning af olie og andre mindre vedligeholdelsesopgaver, så din bil altid kører, som den skal. De fleste bilejere har brug for deres bil, for at hverdagen kan hænge sammen, og derfor bør du løbende sikre, at din bil er i ordentlig stand.

Husk at det oftest er billigere at forebygge end at behandle. Dette gælder også for biler.

Service aircondition og bil klima service er kun nogle af de mange serviceydelser, vi tilbyder. Det glæder os, når vores trofaste kunder kører fra værkstedet med et smil på læben. Det er den type service, du kan forvente.

Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg.
Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Book online

Når du vil – hvor du vil

 • Altid åbent
 • Let at booke
 • Spring telefonkøen over
 • Fordi din tid er kostbar

Din Bilpartner Express

De bedste fordele til vores bedste kunder

 • Skadeservice
 • Skift af pærer
 • Hente og bringe
 • Skift af viskerblade
 • Adgang til akuttider
 • Vejledning ved køb af ny bil
 • Lånebil ved serviceeftersyn
 • Påfyldning af væsker mellem serviceeftersyn

Priser

Se prislisten på vores ydelser

 • Reparationer
 • Gratis synstjek
 • Stort og lille servicetjek
 • Dæk opbevaring -og skifte

Det siger vores tilfredse kunder

Skal vores dygtige mekanikere hjælpe med din bil?

Kontakt os og bestil tid med det samme

Har du brug for hjælp?
Bestil tid med det samme.

Vores automekanikere har stor erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper. Gennem grundig uddannelse OG videreuddannelse sikrer vi at du altid bliver betjent af en automekaniker, som er opdateret på den nyeste teknologi og den nyeste viden.

Ring til din lokale automekaniker på 48 24 22 48 og book en tid på vores autoværksted.

Værkstedet holder ferielukket i uge 30 - vi er tilbage igen d. 29. juli
+ +