Dæk og fælge til hele året

Står du og skal bruge nye dæk og fælge? Hos Autohuset Tofte ApS i Hillerød har vi altid et bredt udvalg af både dæk og fælge til din bil. Kig hellere end gerne indenfor og få inspiration til nye lækre alufælge i stilrent design. Vi kan også tilbyde en hel del alufælge som er godkendt til vinterkørsel, så du slipper for at skifte til en kedelig stålfælg, når vintervejret rammer.

Har du brug for hjælp?

Hos Autohuset Tofte ApS er vi altid klar til at råde og vejlede dig om køb af nye dæk og fælge – både i butikken og på vores hjemmeside. Når du besøger os får du altid den bedst mulige service og mest kompetente rådgivning.

Vi har gjort dæk og fælge til et af vores specialområder, så vi har altid mulighed for at tilbyde et stort udvalg til de laveste priser. Vi har altid et stort udvalg på lager og kan oveni bestille dine særlige ønsker hjem. Vi kører cirka 5 vareture om dagen.

På den måde kan vi altid få vores kunders ønsker til bilen til at gå i opfyldelse.

Kontakt os omkring dæk og fælge

Kontakt os gerne omkring Dæk og fælge for at høre mere eller for at modtage et uforpligtende tilbud. Ring til os på tlf: 48 24 22 48 eller skriv en e-mail til adressen info@autohusettofte.dk.

Bestil din tid her

Ring til os på 48 24 22 48 eller skriv på info@autohusettofte.dk og vi kontakter dig for booking af tid hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder:

En del af Din Bilpartner

Læs mere om:
Autoværksted i Hillerød
Serviceeftersyn
Klargøring til syn