Klargøring til syn – få bilen smertefrit gennem bilsyn

Med klargøring til syn hos Autohuset Tofte i Hillerød kan du få et Gratis tjek af bilen når du bliver indkaldt til periodisk syn. Vi gennemgår din bil og tjekker de områder som skal være i orden for at komme igennem syn. Vi tilbyder naturligvis også at udføre reparationer og forbedringer. Du får naturligvis et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at gøre din bil klar til syn.

Med klargøring til syn undgår du at bilen ikke består det periodiske syn og skulle til omsyn.

 

Undgå at skulle til bilsyn mere end én gang

Består din bil ikke syn første gang, skal du en tur forbi en mekaniker og udbedre de mangler/skader der måtte være. Derfor er klargøring til syn en rigtig god ide. Vi giver dig naturligvis en grundig gennemgang af de eventuelle mangler og hjælper dig med at vælge den løsning der er mest optimalt for dig.

Vi udfører ikke nogle reparationer på din bil uden at tage dig med på råd.

 

Bestil en tid til klargøring til syn

Har du spørgsmål til hvad vi tjekker på bilen eller vil du bestille tid til klargøring til syn? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 48 24 22 48, skrive til info@autohusettofte.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at hjælpe dig og din bil problemfrit gennem syn.

Bestil din tid her

Ring til os på 48 24 22 48 eller skriv på info@autohusettofte.dk og vi kontakter dig for booking af tid hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder:

En del af Din Bilpartner

Læs mere om:
Autoværksted i Hillerød
Serviceeftersyn
Klargøring til syn