Klargøring til syn

Er det snart tid til periodisk syn? Så kom forbi os lad os klargøre din bil til syn.
Tjekket er GRATIS og du får naturligvis et tilbud på udbedring af eventuelle problemer.

Udpluk af vores erhvervsreferencer

Få bilen smertefrit gennem bilsyn

Med klargøring til syn hos Autohuset Tofte i Hillerød kan du få et Gratis tjek af bilen når du bliver indkaldt til periodisk syn. Vi gennemgår din bil og tjekker de områder som skal være i orden for at komme igennem syn. Vi tilbyder naturligvis også at udføre reparationer og forbedringer. Du får naturligvis et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at gøre din bil klar til syn.

Med klargøring til syn undgår du at bilen ikke består det periodiske syn og skulle til om

Undgå at skulle til bilsyn mere end én gang

Består din bil ikke syn første gang, skal du en tur forbi en mekaniker og udbedre de mangler/skader der måtte være. Derfor er klargøring til syn en rigtig god ide. Vi giver dig naturligvis en grundig gennemgang af de eventuelle mangler og hjælper dig med at vælge den løsning der er mest optimalt for dig.

Vi udfører ikke nogle reparationer på din bil uden at tage dig med på råd

Bestil en tid til klargøring til syn

Har du spørgsmål til hvad vi tjekker på bilen eller vil du bestille tid til klargøring til syn? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 48 24 22 48, skrive til nfo@autohusettofte.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at hjælpe dig og din bil problemfrit gennem syn.

Hos Din Bilpartner Autohuset Tofte i Hillerød finder du et autoværksted, som sørger for, at din bil altid kører, som den skal. Her finder du alt i service, reparationer og skift af dæk og fælge, som vi foretager til gode priser. Dette gælder også, når man bliver indkaldt til det obligatoriske periodiske syn, som alle bilejere kender til. Her tilbyder Din Bilpartner Autohuset Tofte et gratis tjek, hvor vi tjekker de områder, som skal være i orden, for at din bil kan komme igennem syn. Vi gennemgår din bil, så du kan få et overblik over, om den er i en stand, hvor den kan gå igennem syn.

Klargøring til syn er et gratis og uforpligtende tilbud til bilejere, som ønsker at gå så smertefrit som muligt igennem det periodiske syn.

Skulle der være områder, som kræver udbedring, kan du naturligvis også få foretaget reparationer og forbedring på vores værksted i Hillerød. Du modtager naturligvis et uforpligtende tilbud, hvor vi oplyser om prisen på de nødvendige reparationer, så din bil kan komme igennem det obligatoriske syn.

Med klargøring til syn hos Din Bilpartner Autohuset Tofte slipper du for at skulle tage turen mere end én gang, når din bil skal igennem det periodiske syn. Hvis din bil ikke består, synes i første omgang, skal dette fortages igen for at sikre, at du har fået foretaget de nødvendige reparationer og forbedringer, så din bil igen kommer i en tilstand, hvor den igen kan køre på de danske veje på forsvarlig vis.

Med klargøring til syn hos Din Bilpartner Autohuset Tofte slipper du for at skulle tage turen forbi værkstedet flere gange, da du kan sørge for, at de nødvendige reparationer er fortaget før, at bilen køres til det periodiske syn. På denne måde kan spare både tid og penge, og du undgår at besøge synsstedet mere end højst nødvendig, hvilket de fleste vil sætte pris på.

Hos Din Bilpartner Autohuset Tofte tager vi altid udgangspunkt i dit behov og budget, og vi hjælper gerne vores kunder med at finde den løsning, som er den rette for den enkelte. Vi arbejder altid i tæt dialog med vores kunder, og vi kan forsikre dig om, at vi aldrig foretager os noget, uden at have taget dig med på råd først.

Udover at gøre biler klar til syn, hjælper vi bilejere på mange andre måder hos Din Bilpartner Autohuset Tofte, som er beliggende i Hillerød. Her har vi samlet et kompetent hold af mekanikere, som tager sig af alle bilmærker. Her tilbyder vi serviceeftersyn, hvor vi gennemgår din bil fra A-Z, sørger for udskiftning af olie og andre mindre vedligeholdelsesopgaver, så din bil altid kører, som den skal. De fleste bilejere har brug for deres bil, for at hverdagen kan hænge sammen, og derfor bør du løbende sikre, at din bil er i ordentlig stand.

Husk at det oftest er billigere at forebygge end at behandle. Dette gælder også for biler.

Har du spørgsmål til de services, som vi tilbyder hos Din Bilpartner Autohuset Tofte, eller ønsker at bestille tid til klargøring til syn, så kan du kontakte os via telefon, e-mail eller ved hjælp af kontaktformularen, som findes på vores hjemmeside. Vi vender tilbage hurtigst muligt, så du kan få din bil gjort klar til det periodiske syn, som alle bilejere skal igennem, hvis de fortsat vil køre på de danske veje.

Vi glæder os til at hjælpe dig og din bil, så kontakt os i dag og hør mere om dine mange muligheder.

Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg.
Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Book online

Når du vil – hvor du vil

 • Altid åbent
 • Let at booke
 • Spring telefonkøen over
 • Fordi din tid er kostbar

Din Bilpartner Express

De bedste fordele til vores bedste kunder

 • Skadeservice
 • Skift af pærer
 • Hente og bringe
 • Skift af viskerblade
 • Adgang til akuttider
 • Vejledning ved køb af ny bil
 • Lånebil ved serviceeftersyn
 • Påfyldning af væsker mellem serviceeftersyn

Priser

Se prislisten på vores ydelser

 • Reparationer
 • Gratis synstjek
 • Stort og lille servicetjek
 • Dæk opbevaring -og skifte

Det siger vores tilfredse kunder

Skal vores dygtige mekanikere hjælpe med din bil?

Kontakt os og bestil tid med det samme

Har du brug for hjælp?
Bestil tid med det samme.

Vores automekanikere har stor erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper. Gennem grundig uddannelse OG videreuddannelse sikrer vi at du altid bliver betjent af en automekaniker, som er opdateret på den nyeste teknologi og den nyeste viden.

Ring til din lokale automekaniker på 48 24 22 48 og book en tid på vores autoværksted.

Værkstedet holder ferielukket i uge 30 - vi er tilbage igen d. 29. juli
+ +