Reparation af stenslag og udskiftning af forrude

Vi udfører alle former for reparation af stenslag og revner i autoglas. Er din bilrude ramt af stenslag, klarer vi en hurtig reparation, hvor ruden ikke skal skiftes. Er stenslaget allerede blevet til en revne, tilbyder vi en hurtig og professionel udskiftning af bilruden til konkurrencedygtig pris. Vi er således leveringsdygtige i en lang række løsninger når det gælder stenslag og autoglas.

Hurtig reparation af stenslag

Det er utrolig vigtigt at du skynder dig at tage hånd om et stenslag – et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en revne, hvor hele bilruden skal skiftes. Jo hurtige du kommer ind, jo større chance for at vi kan reparere istedet for at skifte hele bilruden. Du kan med fordel selv påmontere et rude-plaster, som holder snavs og skidt ude, indtil den endelige reparation.

 

Hos Autohuset Tofte er dit autorude i sikre hænder

Vi sætter en stor dyd i at yde så professionel service som muligt, og når det handler om stenslag gælder det om at vi reparere så hurtigt som muligt. Så hvis DU har været hurtig nok at komme ind i tide så vi stadig kan reparere, så kan. Vi klarer et stenslag på omkring 30 minutter. Der er kaffe mens du venter 🙂

Bestil din tid her

Ring til os på 48 24 22 48 eller skriv på info@autohusettofte.dk og vi kontakter dig for booking af tid hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder:

En del af Din Bilpartner

Læs mere om:
Autoværksted i Hillerød
Serviceeftersyn
Klargøring til syn