Reparation af stenslag

Sørg for at stenslaget ikke spreder sig! Hos Autohuset Tofte i Hillerød sikre vi at din rude i tilfælde af stenslag.
Vi reparerer stenslag på 30 minutter mens du venter.

Udpluk af vores erhvervsreferencer

Reparation af stenslag og udskiftning af forrude

Vi udfører alle former for reparation af stenslag og revner i autoglas. Er din bilrude ramt af stenslag, klarer vi en hurtig reparation, hvor ruden ikke skal skiftes. Er stenslaget allerede blevet til en revne, tilbyder vi en hurtig og professionel udskiftning af bilruden til konkurrencedygtig pris. Vi er således leveringsdygtige i en lang række løsninger når det gælder stenslag og autoglas.

Hurtig reparation af stenslag

Det er utrolig vigtigt at du skynder dig at tage hånd om et stenslag – et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en revne, hvor hele bilruden skal skiftes. Jo hurtige du kommer ind, jo større chance for at vi kan reparere istedet for at skifte hele bilruden. Du kan med fordel selv påmontere et rude-plaster, som holder snavs og skidt ude, indtil den endelige reparation.

Hos Autohuset Tofte er dit autorude i sikre hænder

i sætter en stor dyd i at yde så professionel service som muligt, og når det handler om stenslag gælder det om at vi reparere så hurtigt som muligt. Så hvis DU har været hurtig nok at komme ind i tide så vi stadig kan reparere, så kan. Vi klarer et stenslag på omkring 30 minutter. Der er kaffe mens du venter.

Kontakt os omkring reparation af stenslag

Kontakt os gerne omkring reparation af stenslag for at høre mere eller for at modtage et uforpligtende tilbud. Ring til os på tlf: 48 24 22 48 eller skriv en e-mail til adressen info@autohusettofte.dk.

Få klaret din reparation af stenslag Hillerød og omegn. Vi udfører alle former for reparation af stenslag i forrude og revner i ruden på din bil. Er din bilrude ramt af stenslag, klarer vi en hurtig reparation, hvor ruden ikke skal skiftes. Det er yderst vigtigt, at du tager dig hurtigt af stenslag. Et stenslag kan nemlig hurtigt blive til en revne, hvor hele bilruden skal udskiftes.

Vores hurtige indsats betyder, at din bil er tilbage på vejen i løbet af ingen tid. Vi tilbyder hurtig og professionel reparation af stenslag, så du undgår større glasskade forrude og dermed udskiftning af hele ruden.

Reparation stenslag er vigtigt at få foretaget indenfor kort tid, da der kan komme mere skade af, at stenslaget er der. Et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en revne, der kan skade dit synsfelt når du kører og dermed gøre din kørsel usikker, for ikke at sige ulovlig, hvis du skulle blive stoppet. Vent ikke med reparation af stenslag, tag kontakt til os, hvis du ønsker en hurtig og effektiv stenslag forrude reparation.

Alle bilister har oplevet det: en sten rammer, og din bilrude er pludselig fuld af revner. Næste gang det sker, skal du benytte lejligheden til hurtigt at slippe af med begge problemer ved at foretage en hurtig reparation af din bilrudes stenslag.

Du har mulighed for selv at sikre et godt resultat ved stenslag reparation. Det gør du ved hurtigst muligt at sætte et særligt stenslag plaster på skaden. På den måde holder du skaden ren og giver bedre mulighed for et godt resultat, når vi laver din stenslag reparation.

Du kører lykkeligt rundt og nyder det smukke vejr. Men pludselig lyder der en hård lyd – det ser ud til at komme fra bilens vindue. Da du kigger i dit bakspejl, opdager du, at noget må have ramt bilens forrude. Hvad gør man nu?

Det første spørgsmål, du bør stille dig selv, er, om skaden er stor nok til, at du overhovedet skal gøre dig den ulejlighed at få en stenslag reparation eller helt at udskifte ruden. Reparation af bilrude er normalt tilstrækkeligt, når din bils forrude eller andre ruder ikke har fået revner som følge af stenslaget (det er meget vigtigt, at du konsulterer en ekspert). Du vil finde ud af, at denne form for små skader kun kræver mindre reparationer, som hurtigt er klaret. Vi sørger for stenslag reparation i Hillerød, så du er hurtigt videre.

Et stenslag er et lille beskadiget område i din bilrude, som du kun kan se, hvis du ser godt efter. Stenslag ser ikke ud til at være meget, men de kan hurtigt brede sig til revner, som så kan føre til, at hele ruden skal udskiftes, derfor er det vigtigt at du sørger for reparation, hurtigt efter skaden.

Du skal have en professionel reparation stenslag, ved de første tegn på skader, fordi et ubehandlet stenslag har stor chance for at blive til en revne inden for 24 timer. Efter denne tidsramme vil det være næsten umuligt for os at behandle bil glasset uden at udskifte det. Denne type reparation tager kun omkring 30 min. og du er meget velkommen ti, at vente hos os, mens vi arbejder på din bil.

Når skaden er sket og man ikke i tide har sørget for stenslag reparation, vil et skift af forruden være næste skridt. Når man foretager udskiftning af bilrude, er det en noget større opgave og dermed også mere omkostningsfuldt for dig. Derfor anbefaler vi dig altid at være på forkant og sørge for stenslag reparation. En udskiftning af frontrude bil skal ske, når ruden er begyndt at revne. Det sker oftest, hvis man vælger at køre ufortrødent videre, efter et stenslag, da glasset er blevet beskadiget i forvejen og dermed har lettere ved at revne.

Vi sørger for, at du kommer sikkert tilbage på vejene, med en ny forrude, uden hverken stenslag eller revner. Vi hjælper dig gerne med et forrude skift, hvis du ikke har nået at få lavet et stenslags bilrude reparation.

Reparation af stenslag, eller reparation af forruder, som de også kaldes, kan spare dig mange penge. Desværre venter mange mennesker for længe med at besøge vores autoglasfirma i Hillerød, for at få udført en hurtig og professionel reparation af stenslag forrude.

Et stenslag, der allerede har udviklet sig til en lille revne, kræver normalt skift af bilrude. Denne type glasskader er meget almindelige og opstår, når små sten rammer bilens forrude, mens du kører på motorvejen. Mange mennesker er ikke klar over, at denne lille revne hurtigt kan blive større, hvis der ikke bliver taget hånd om den og derfor kræver skift af forrude.

Er din rude med varme, sensor eller andet, er det ingen hindring for os. Vi skifter alle slags forruder, når det drejer sig om revner og stenslag. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan reparere din rude, er du velkommen til at ringe til os så kan vi rådgive dig.

Alt efter type forrude kan der være forskelle i prisen. Vi vil altid sikre os, at du er tilfreds med vores priser, inden vi påbegynder arbejdet.

Det gør ingen forskel, om ruden er ridset, flækket eller revnet. Vi udfører gerne reparationen for dig, så din rude bliver så god som ny igen.

Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg.
Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Book online

Når du vil – hvor du vil

 • Altid åbent
 • Let at booke
 • Spring telefonkøen over
 • Fordi din tid er kostbar

Din Bilpartner Express

De bedste fordele til vores bedste kunder

 • Skadeservice
 • Skift af pærer
 • Hente og bringe
 • Skift af viskerblade
 • Adgang til akuttider
 • Vejledning ved køb af ny bil
 • Lånebil ved serviceeftersyn
 • Påfyldning af væsker mellem serviceeftersyn

Priser

Se prislisten på vores ydelser

 • Reparationer
 • Gratis synstjek
 • Stort og lille servicetjek
 • Dæk opbevaring -og skifte

Det siger vores tilfredse kunder

Skal vores dygtige mekanikere hjælpe med din bil?

Kontakt os og bestil tid med det samme

Har du brug for hjælp?
Bestil tid med det samme.

Vores automekanikere har stor erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper. Gennem grundig uddannelse OG videreuddannelse sikrer vi at du altid bliver betjent af en automekaniker, som er opdateret på den nyeste teknologi og den nyeste viden.

Ring til din lokale automekaniker på 48 24 22 48 og book en tid på vores autoværksted.