Professionelt værksted som er ekspert i reparation af bil

Autohuset Tofte i Hillerød er ekspert i alle former for reparation af bil. Vi udfører alle reparationer med største grundighed og med kundens ønsker i fokus. Uanset om det drejer sig om en stor eller lille reparation, får vi din bil til at spinde. Du kan trygt aflevere din bil hos os – vi lover at tage os godt af den!

Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber. Så skal du have repareret en skade gennem din forsikring er vi et oplagt valg.

 

3 års garanti på alle reservedele ved reparationer

Når du får lavet en reparation af din bil hos os, får du ALTID 3 års garanti på både originale og uoriginale reservedele. Du er derfor sikker på at vi udelukkende bruger reservedele i høj kvalitet.

Når du kontakter os påtager vi os gerne ekspertrollen og rådgiver dig til hvilken løsning der vil passe dig bedst. Du behøver derfor bare at give os et kald, så skal vi nok hjælpe dig med en professionel og holdbar reparation af bil.

 

Kontakt os i dag bestil en tid til reparation af bil

Ring til os på telefonnummer 48 24 22 48, send en mail til info@autohusettofte.dk eller kontakt os via formularen her på siden. Vi laver alt inden for reparationer og forsikringsskader, så tøv ikke med at kontakte os.

Bestil din tid her

Ring til os på 48 24 22 48 eller skriv på info@autohusettofte.dk og vi kontakter dig for booking af tid hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder:

En del af Din Bilpartner

Læs mere om:
Autoværksted i Hillerød
Serviceeftersyn
Klargøring til syn