Reparation af bil

Skal din bil repareres? Ring til os med det og få et overslag på prisen
– vi garantere et godt stykke arbejde og 3 års garanti på alle reservedele.

Udpluk af vores erhvervsreferencer

Professionelt værksted som er ekspert i reparation af bil

Autohuset Tofte i Hillerød er ekspert i alle former for reparation af bil. Vi udfører alle reparationer med største grundighed og med kundens ønsker i fokus. Uanset om det drejer sig om en stor eller lille reparation, får vi din bil til at spinde. Du kan trygt aflevere din bil hos os – vi lover at tage os godt af den!

Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber. Så skal du have repareret en skade gennem din forsikring er vi et oplagt valg.

3 års garanti på alle reservedele ved reparationer

Når du får lavet en reparation af din bil hos os, får du ALTID 3 års garanti på både originale og uoriginale reservedele. Du er derfor sikker på at vi udelukkende bruger reservedele i høj kvalitet.

Når du kontakter os påtager vi os gerne ekspertrollen og rådgiver dig til hvilken løsning der vil passe dig bedst. Du behøver derfor bare at give os et kald, så skal vi nok hjælpe dig med en professionel og holdbar reparation af bil.

Kontakt os i dag bestil en tid til reparation af bil

Ring til os på telefonnummer 48 24 22 48 , send en mail til info@autohusettofte.dk eller kontakt os via formularen her på siden. Vi laver alt inden for reparationer og forsikringsskader, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har fuld forståelse for, at det slet ikke er sjovt, når bilen skal repareres, især hvis det drejer sig om en forsikringsskade. Når man har fået en forsikringsskade på sin bil, så er det meget frustrerende at skulle undvære bilen. Hos Din Bilpartner Autohuset Tofte er vores dygtige mekanikere og øvrige medarbejdere meget imødekommende og hjælpsomme. Vi ved, at det har stor betydning for dig, at vi straks tager hånd om din bil og reparere den på en hurtig og effektiv måde. På den måde sikrer vi, at din bil på kort tid er tilbage på vejen. Det kan derfor altid svare sig, at man foretager sin bilreparation hos os.

Fordi vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, kan du regne med, at vi kan reparere din bil uden besvær. Derfor behøver du ikke at holde dig tilbage fra at kontakte os. En bilreparation indebærer mange ting, alt efter hvad for en skade det drejer sig om. Her på siden kan du booke en tid hos os, hvor du har mulighed for at fortælle os, hvad det er, din bil fejler. Det giver os en tydelig idé om, hvordan vi bedst kan reparere din bil. Hvis du foretrækker at skrive eller ringe, kan du altid ringe til os eller skrive en mail. På den måde kan du også bestille tid til bilreparation. For os er det enorm vigtigt, at du føler, at du nemt kan komme i kontakt med os.

Uanset om du er ny eller tidligere kunde, kan du altid regne med, at vores mekanikere og teknikere har en meget professionel tilgang til alle opgaver. For os spiller det ingen rolle, om det drejer sig om en mindre eller større bilreparation. Vi er altid grundige og omhyggelige, når du overlader opgaven med at reparere din bil til os. Vores veluddannede medarbejdere har stor erfaring med alle former for reparationer. Derudover råder vi over moderne udstyr, der sætter os i stand til at foretage enhver bilreparation med stor præcision. Vi ved nemlig, at du ikke har råd til at undvære din bil i lang tid. Derfor arbejder vi effektivt, så du ikke behøver at vente mere end nødvendigt.

En af de første ting, man spekulerer over, når bilen skal til reparation, er prisen. Hvor meget kommer det til at koste? Det er et af de første spørgsmål, der melder sig. Derfor har vi gjort vores priser meget gennemsigtige. Når du booker en tid, oplyser vi dig om den forventede pris. Det er rigtigt nok, at prisen er vejledende, fordi der kunne opstå nogle uventede komplikationer. Alligevel kan det med at vide prisen på forhånd være en stor hjælp. Der er ingen af os, der kan lide ubehagelige overraskelser. Det undgår du, når du booker tid hos os. Du vil hurtigt opdage, at der er tale om meget konkurrencedygtige priser. Det er en af grundene til, at vores trofaste kunder bliver ved med at foretrække os. Vi har nemlig stort fokus på at tilbyde reparation af bil til skarpe priser.

Når du vælger at reparere din bil hos os, bruger vi kun reservedele af høj kvalitet. Det er derfor, at vi kan tilbyde 3 års garanti på alle reservedele ved reparationer. Måske overrasker det dig. Men det er noget, der hænger sammen med vores målsætning om at yde en glimrende kundeservice hver gang. Det er naturligvis noget, der giver tryghed. Det gør sig gældende, uanset om det drejer sig om originale og uoriginale reservedele. Det er endnu et bevis på vores kompromisløse tilgang til kvaliteten af de reparationer, vi udfører for vores kunder.

Det er derfor ikke overraskende, at vores kunder anbefaler os til andre. Hvis du ikke har benyttet vores serviceydelser før, er du velkommen til at læse nogle af de anmeldelser, vores kunder har skrevet. På den måde kan du få indblik i, hvorfor de mener, at vi er et professionelt autoværksted, hvor du kan få repareret din bil på en hurtig og effektiv måde. Derudover vægter vi kommunikationen med vores kunder meget højt. Det kommer fx til udtryk, når vi rådgiver vores kunder og hjælper dem til at forebygge større reparationer. Det er en vigtig del af vores kundeservice.

Kompetent og erfaren mekaniker i Hillerød

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Hillerød, så er Autohuset Tofte et oplagt valg.
Vores autoværksted i Hillerød er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Book online

Når du vil – hvor du vil

 • Altid åbent
 • Let at booke
 • Spring telefonkøen over
 • Fordi din tid er kostbar

Din Bilpartner Express

De bedste fordele til vores bedste kunder

 • Skadeservice
 • Skift af pærer
 • Hente og bringe
 • Skift af viskerblade
 • Adgang til akuttider
 • Vejledning ved køb af ny bil
 • Lånebil ved serviceeftersyn
 • Påfyldning af væsker mellem serviceeftersyn

Priser

Se prislisten på vores ydelser

 • Reparationer
 • Gratis synstjek
 • Stort og lille servicetjek
 • Dæk opbevaring -og skifte

Det siger vores tilfredse kunder

Skal vores dygtige mekanikere hjælpe med din bil?

Kontakt os og bestil tid med det samme

Har du brug for hjælp?
Bestil tid med det samme.

Vores automekanikere har stor erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper. Gennem grundig uddannelse OG videreuddannelse sikrer vi at du altid bliver betjent af en automekaniker, som er opdateret på den nyeste teknologi og den nyeste viden.

Ring til din lokale automekaniker på 48 24 22 48 og book en tid på vores autoværksted.