Forbered din bil til eftersyn

Et eftersyn er med til at sikre, at din bil er i orden, er sikker at køre i, og ikke får driftsproblemer i den nærmeste fremtid. Det er vigtigt at huske på, at syn ikke er til for at genere dig, men derimod for at garantere, at du er sikker, når du kører til og fra skole og hjem med dine børn, eller når du kører stærkt på motorvejen. Der er rigtig mange ulykker hvert år og heldigvis skyldes meget få af dem defekter.

Synsklargøring

Det er en god ide at se serviceeftersyn og lignende som en mulighed for at forbedre din egen sikkerhed. Hos Autohuset Tofte tilbyder vi synsklargøring, så du kan sikre dig, at din bil går gennem syn. Du kan ligeledes komme ned og få kigget bilen efter, hvis du har mistanke om, at noget er galt. Defekter på bilen er en meget alvorlig sag, som vi gerne vil hjælpe med, så kom hellere ned en gang for meget, end en gang for lidt.

I eftersynet kigger vi på lygter, vinduesviskere, lys inde i bilen, døre og instrumenter. Vi tjekker ligeledes undervognen, udstødningen, bremserne og så videre. Er der særlige ting i forbindelse med batteriet, bremse- og kølervæske samt olie eller brændstof- og pollenfilter kan vi også kigge på det. I det hele taget, er dette et eftersyn af en professionel. Du behøver ikke selv være ekspert i hver lille del af dit køretøj, det skal vi nok klare.

En anden fordel ved at få bilen ordnet og efterset løbende er, at den vil holde længere, og være nemmere at sælge. En bil der er blevet vedligeholdt har en højere værdi, da den vil have færre fejl, og der vil være færre ting, der skal ordnes af den nye ejer.